Skip to main content

About Wood If

WOOD IF is a new Danish brand on the market from 2019, which has emerged from a need for children’s furniture.
In its raw, simple and stylish design, it creates focus on a type of furniture that is limited on the market at present – namely furniture which are designed so that they are quickly and easily to assemble using your unique click system.
– Without screws and tools you can assemble and disassemble your furniture again and again. It is therefore furniture that is advantageous for those who live on a few squaremeters, and who need the functionality to easily present and disassemble again.

Or for the grandparents who, when they have invited the whole family to a birthday party, can quickly and easily create extra seating at a children’s table – easily and simply clicked together.

It is only the ideas and imagination that set the limits for how and where our furniture can be used and that is smart!

TILMELD

Vi brænder for vores ideer og tanker om børnemøbler,
og håber at I vil tage godt imod Wood If

HISTORIEN BAG
WOOD IF

Bag WOOD IF, står en familie, et forældrepar – Helle & Ole, som siden de selv fik børn for snart 6 år siden, har gået meget op i hvordan indretningen af børnenes legeværelse samt soveværelser skulle se ud med det formål at skabe rum, hvor legen er i fokus, og hvor møblerne understøtter legen.

WOOD IF har længe været en drøm, som vi bare måtte udleve, men er også opstået i et behov for møbler, som vi som forældre har manglet til vores børn. En feriedag, hvor vi efter timers leg havde leget med LEGO, efterspurgte vores søn et sted hvor han i “børnehøjde” kunne sætte det færdigbyggede LEGO, men hvor det samtidig var tilgængeligt, og hvor han kunne side på knæ, taburet eller på numsen for at lege videre – og her udsprang ideen til vores klik-langbord. Han elsker det, vi elsker at han elsker det og at det giver anledning til gode timers leg – så alle er glade!

DANSK DESIGN OG PRODUKTION

Vi står hver dag på vores værksted i Tørring, lidt uden for Vejle, og producere, designer, tester og pakker. Det hele sker på vores lille værksted, med topmoderne udstyr der giver os en masse muligheder for at udfolde og udforme et hvilket som helst design.

Alle vores materialer købes også af en dansk importør, som selv rejser rundt til savværkerne og sikre at kvaliteten er i top. Vi køber stort ind og fylder altid en lastbil med træ, og får leveret træet direkte fra savværket, for på den måde at reducere CO2 aftrykket for vores produkter. Der er derfor kun os som ”mellemled” fra skov og savværk til dig som forbruger.

Samtidig køber vi kun træ fra miljøbevidste og FSC certificerede savværker i Europa, hvor materialet lever op til de højeste standarder i EU indenfor plade materiale, nærmer bestemt CARB2 krav for plade produktion.

Selvom vi er en lille virksomhed, går vi meget op i vores arbejdsmiljø og sikker, og er derfor OHSAS 18001 certificeret.